Oleh: kakangyogaswara | 2 Mei 2009

kawih

Muludan
( yasana A. yogaswara)
Dina bulan mulud Dina bulan mulud
Ludeungkeun pikiran Lungsur kangjeng Nabi
Rancagékeun haté Nabi nu pinuji
Témpelkeun na lampah Jimatna na lampah

Paham dina diri Paham dina diri
Diri anu suci Diri anu suci
Cinta kanjeng Nabi Cinta kanjeng Nabi
Nabi nu Hakiki Nabi nu Hakiki

Nabi Muhammad nu pasti Nabi Muhammad nu pasti
Lampahna pinuh pinuji Lampahna pinuh pinuji
Toladan saeusi Bumi Toladan saeusi Bumi

bintan2


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: