Oleh: kakangyogaswara | 2 Mei 2009

Kawih

Kawih (ayang-ayangung)yasana: A. Yogaswara
ÉLMU HATÉ
Hayu nuntut elmu Hayu nuntut elmu
Elmu pikeun haté Mun harayang maju
Haté anu luhung Jujur jeung tawakal
Luhung jeung amalna Kalakuan muslim

Amal jadi pangkal Lima waktu panceg
Pangkal pikeun iman Cegahan nu nista
Iman dina haté Tara daék jahat
Haté anu bersih Jahat dina haté

Haté mah da moal bohong Hate mah da moal bohong
Bohong téh lampah nu sombong Bohong téh lampah nu sombong
Nu sombong amalna kosong Nu sombong amalna kosong


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: