Oleh: kakangyogaswara | 6 Oktober 2009

Rancadarah

soal (Dongeng Rancadarah)

1. Dina taun sabaraha Wanayasa geus teu jadi puseur dayeuh Karawang ?
2. Aya sabaraha urang Cina anu salamet tina perang Rancadarah ?
3. Saha nu katelah Dalem Santri tēh ?
4. Dimana (kacamatan) Rancadarah tēh ?
5. Dalem Soeriadikara IV katelah�


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: