Oleh: kakangyogaswara | 6 Oktober 2009

soal wacana RADEN DEWI SARTIKA

soal
wacana RADEN DEWI SARTIKA

1. Iraha dibabarkeun Radēn Dēwi Sartika ?
2. Saha jenengan rama Radēn Dēwi Sartika ?
3. Dimana Radēn Dēwi Sartika pupus ?
4. Naon ngaran sakola nu diadegkeun Radēn Dēwi Sartika ?
5. Saha ibuna Radēn Dēwi Sartika ?


Responses

  1. Aduh, punten kang Yoga, ari sugan teh bade medar ngeunaan Ibu Raden Dewi Sartika, ari pek teh bet kalah ditaros geuning. Puguh we janten ngabetem. Manawi kang Yoga kersa, nyuhunkeun dipedar we lah, lalakon hirup Ibu Dewi teh, ambeh seuweu-siwi Sunda janten tarerangeun. Komo upami teu kaabotan mah blog abdi nyuhunkeun dikintun, urang pajangkeun. Hatur nuhun, sareng salam kenal ti sim kuring di http://kawulalemahcai.wordpress.com

    pun Dadang Sadkar.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: