Oleh: kakangyogaswara | 21 Januari 2010

Soal UAS kanggo Semester 5 (lima) Jurusan Bahasa Indonesia STKIP SUBANG KAMPUS PURWAKARTA

Soal UAS kanggo Semester 5 (lima)
Jurusan Bahasa Indonesia
Mata Kuliah: Bahasa dan Budaya Sunda
Dosen: A, Yogaswara, S.S

Pilih salasawios rumusan masalah di handap ieu!
1. ISLAM JEUNG BUDAYA SUNDA
2. BUDAYA SUNDA JEUNG GLOBALISASI
3. RAKSA-RIKSA LEMBUR RAHARJANING RAKYAT
4. CARINGCING PAGEUH KANCING,
SARINGSET PAGEUH IKET,
NGOKOLAKEUN EKONOMI ANU NYUNDA TUR DARIA
MAPAG MANGSA HAREUP
5. SALAPAN LENGKAH NGAWANGUN NAGRI RAHARJA

JIEUN MAKALAH nu runtuyanana:

JILID
PANGANTEUR (KATA PENGANTAR)
DAPTAR EUSI
BAB-1
A. KASANG TUKANG
B. RUMUSAN MASALAH
(minimal tilu pertanyaan atawa pokok bahasan)
BAB-2
A. TATAPAKAN FILOSOFIS
B. BAHASAN POKOK BAHASAN KA-1
C. BAHASAN POKOK BAHASAN KA-2
D. BAHASAN POKOK BAHASAN KA-3
BAB-3
A. KACINDEKAN (KESIMPULAN)
DAPTAR PUSTAKA
BIOGRAFI NU NYUSUN

(Dikempelkeun paling leuir (telat) ping kemis, 28 Januari 2010
SOFTCOPY (CD RW) SARENG HARDCOPY (PRINT OUT)
Diantos Di Perumahan Munjuljaya Lama No 6.A
Rt 23 Rw 07 Purwakarta


Responses

  1. salam kenal pak! mari kunjung keblog saya dan saling tukar link🙂


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: