Oleh: kakangyogaswara | 18 Oktober 2013

Leungiteun

Leungiteun kuring leungiteun
Dikamanakeun ieu dikamanakeun
Genclang herang
Cikahuripan di leuwi Sipatahunan
Direka na papantunan
Kiwari ngan kari ngaran
Leungiteun kuring leungiteun
Dikamanakeun ieu dikamanakeun
Dongeng endah
Katumbiri taraje langit nu asri
Widadari turun mandi
Lumungsur ti kahyangan

Gusti rumasa diri gagabah
Ngagadabah alam endah kagungan Gusti
Gusti kiwari gunung bulistir
Nu tinggal caah jeung banjir
Ampun Gusti ampun


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: